ylös

Tulevat kurssit

Maija opettaa taas pitkän tauon jälkeen Suomessa!

 

Maija pitää kesäkuussa Helsingissä kaksi tiiviskurssia, jotka on molemmat suunnattu keskitasolle ja edistyneille. Huivikurssi painottuu huivinhallinnan lisäksi vartalotekniikkaan ja -ilmaisuun, tangoskurssi puolestaan musiikkiin, rytmiikkaan ja jalkatyöhön. Kurssit täydentävät toisiaan ja Maija tarjoaa molemmille kursseille osallistuville toisen kurssin puoleen hintaan!

Mantón

12.-16.6. klo 17-18.30

Mantón-kurssilla tehdään lyyrinen, mutta teknisesti haastava huivikoreografia nauhamusiikkiin. Kurssi sopii kaikille, joilla on ennestään kokemusta huivin käsittelystä. Tunnilla ei tehdä jalkatyötä eikä tarvita flamencokenkiä. Painopiste on huivin käsittelyn lisäksi ylävartalon käytössä: selkä, kyljet, lavat, hartiat, käsivarret, kaula, rintakehä ja katseen suuntaus saavat erityistä huomiota. Haemme liikkeeseen samanaikaista voimaa ja pehmeyttä eri lihasryhmiä aktivoimalla ja harjoittelemme koreogafian ohella myös teknisiä keinoja vartalolla ilmaisuun.

 

Tangos con cante

12.-16.6. klo 18.30-20

Tangostiiviskurssilla rakennetaan koreografiaa lauluun. Pääpaino on tanssin musikaalisuudessa ja lauluun tanssimisessa, tiukkaa mutta leikkisää jalkatyötä unohtamatta. Maija huomioi eri tasoiset tanssijat varioimalla koputuksia tarpeen mukaan kahdeksi versioksi. Tällä kesätiivarilla pidetään hauskaa porukalla! Laulajana vierailee Taija Robalta ja kitaristina Joonas Widenius.

 

“Hyvän opettajan tunnistaa siitä, että hän kohtelee oppilaitaan yksilöinä, pystyy tarjoamaan jokaiselle haasteita, luo turvallisen ilmapiirin uusien asioiden kokeilulle ja ennen kaikkea onnistuu motivoimaan oppilaansa itse ottamaan vastuuta oppimisestaan. Tämän koen toteutuneen Maijan tunneilla.” Marja Rautakorpi

 

Kurssipaikka:

Helsingin Tanssikeskuksen flamencosali

 

Hinnat: 

Yksi kurssi 220€ (sis.alv)

Molemmat kurssit yhteensä 330€ (sis.alv) 

Early bird: 10% alennus ennen huhtikuun loppua ilmoittautuneille!

 

Kyselyt ja ilmoittautumiset info@maijalepisto.com.

Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa kurssin maksuun. Maksu palautetaan lääkärintodistuksella 5€ käsittelymaksua lukuunottamatta.


Videokurssit

Treenaa siellä missä sinulle sopii: kotona, treenisalilla, mökillä, pihalla…

Valikoimassa tällä hetkellä 2 kurssia:
– TOHVELITANGOS
– KEITTIÖBULE

Jokainen kurssi sisältää 4 videolla yksityiskohtaisesti ohjattua tanssi- tai palmaspätkää.

Tanssipätkät sopivat kaikentasoisten tanssijoiden tassuteltavaksi kotioloissa, vaikka tohveleissa tai paljain jaloin. Samalla saat haltuun uusia pataítoja seuraavaa fin de fiestaa varten!

Kurssit eivät ole sidottuja päivämääriin tai kellonaikoihin. Tarvitset videoita katsoessasi ja säestystä kunnellessasi nettiyhteyden; kurssimateriaalia ei voi ladata omille laitteille. Kurssin suoritusaikataulusta sovitaan jokaisen kanssa erikseen.

Hinta: 50€/kurssi (sis.alv 24%)

Jos haluat lisätä kurssipakettiin Maijan kommentit ja korjaukset oman tanssisi pohjalta, kysy lisätietoja sähköpostitse. (Huom: rajoitettu määrä paikkoja.)


Tilaa tanssikurssi!

Opetus suunnitellaan tilanteen mukaan: yksityistunnit, pienryhmät, esiintyvien ryhmien preppaus, tilauskoreografiat, tiiviskurssit, opintomatkat Sevillaan… ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

MAIJA LEPISTÖ | info@maijalepisto.com